Blog

Bosch Flexidome 5100i IR panoráma kamera

A Bosch 5100 IR panorámakamera egy robusztus, öntött alumíniumból és polikarbonátból készült külső halszemoptikás kamera – diszkrét méret, masszív felépítés, kis súly.

A Bosch 5100i IR elképesztő látószöggel rendelkezik, és elképesztő szintű megfigyelőképességet biztosít. A panorámakép egy rövidebb utca teljes hosszát lefedi, miközben a védett objektum homlokzatára, a közeli épületekre is rálát, valamint a szemben álló épületek negyedik emeletéig is fellátni általa.

Megbízható és kiemelkedő jellemzője az intelligens analitika. Az élőképet könnyen befogadhatóvá teszi a mozgó tárgyak köré helyezett narancssárga körvonal és a mozgásirányt jelző zöld vonal. A biztonsági személyzet számára a jelzők igen hasznosak, amikor egy képet figyelnek. Ezek a funkciók ráadásul gyenge fényviszonyok között is ugyanolyan jól működnek.

Látni mindent

Ez a panoráma kamerák egyik nagy előnye, amely a Bosch 5100 IR kamerával új szintre emelkedik. Személyek a védett objektum előtt és az utca túloldalán, mozgó járművek, gyalogosok. Mindez egy képen.



Gyenge fényviszonyok mellett sem jön zavarba

Sötétedés után a fényerősség 2 lux alatt van. A kamera remekül szűri ki az utcai lámpák és az ablakok fényvisszaverődését. Annak ellenére, hogy az égbolt sötét, számos színt visszaad, a kép igen részletes. Egy minimális zaj tapasztalható, de nem zavaró.

Nagy lefedettség

A nagy dolog ennél a kameránál a hatalmas látószög - egy olyan látószög, amelyet egy cikkbe ágyazott képen vissza sem lehet adni.

A kamera képességeinek összegzésére talán a legjobb kifejezés az optikai mindent tudás. Valóban hasznos társ lehet az objektumvédelemben egy Bosch kamerarendszer, hiszen segítségével nem marad le semmilyen eseményről, rendkívüli helyzetről.

Ha mindent szeretne látni, nagyszerű felbontásban, nappal és éjjel, keresse szakértő kollégánkat, aki az Ön igényeire szabott kamerarendszert tervez Önnek.

Kreutzer András

üzletfejlesztési menedzser

+36 30 233 10 30

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online