Cégünkről

Az SBT Protect Kft. 2013. áprilisában, korábbi Siemens munkatársak által megalakított társaság, amely a Siemens Tűzjelzés és Biztonságtechnikai üzletág vállalkozási tevékenységének megszüntetéséről hozott stratégiai döntését követően jött létre. A cég 100%-ban magyar tulajdonú és "Siemens Zrt. CPS üzletág Solution Partner" minősítéssel rendelkezik.

Új cégként, a szakembereink által megszerzett jelentős tapasztalattal és referenciákkal vállaljuk tűzjelző-, beépített gázzal oltó-, behatolásjelző-, videómegfigyelő-, beléptető- , gázveszély jelző- és integrált felügyeleti rendszerek szállítását, telepítését, karbantartását és szervizelését. 

Társaságunk elsősorban Siemens tűzjelző-, oltó- és biztonságtechnikai eszközök telepítésével és karbantartásával foglalkozik, mert meggyőződésünk szerint elsősorban ezen rendszerek biztosítják azt a megbízhatóságot és minőségi színvonalat, amelyek ügyfeleink hosszútávú megelégedettségét szolgálják.

Szakembereink természetesen más gyártók rendszereinek ismeretével is rendelkeznek, így rugalmasan, meglévő és jövőbeli ügyfeleink igényeinek szem előtt tartásával alakítjuk ki a legmegfelelőbb megoldást, személyre szabott ajánlatunkat.

Bisnode tanusitvany