Blog

A jövőbe tekintünk

Az SBT Protect Kft. nem csak biztonságtechnika, tűzvédelem és parkolás menedzsment területén megjelenő, jövőbe mutató technológiáknak, de a megbízhatóságnak is elkötelezett híve. Ez a szemlélet nem csupán az általunk forgalmazott termékekre, hanem a partnereinkre is vonatkozik.

Ezért lettünk tagjai a Magyar Építői Progresszív Klaszternek. A kezdeményezés egy olyan platformot teremt, ahol az igény és megoldás hatékonyan és megbízható módon jut el egymáshoz, hátteret biztosítva a tagok szoros együttműködéséhez, projektvállaláshoz, egymás ajánlásához.

A Klaszter célja az építőipari piac magyar szereplőit erősítve, az országban történő beruházások szerteágazó kivitelezési folyamatainak megbízható magyar cégekkel való lebonyolítása.

A MÉPK tagjait az építőipar minden ágazatából választja ki, de kizárólag szakértő, komoly, ellenőrizhető referenciákkal rendelkező cégek kerülhetnek a Klaszter soraiba.

Ha megbízható partnereket keres, érdemes kivitelező partnerét a MÉPK tagjai közül kiválasztani, mert a tagok kiválasztásánál fontos szempont, hogy a MÉPK tagjai szakmailag és pénzügyileg stabil, megbízható magyar vállalkozások és szakterületük kiemelkedő cégei. Szintén előny a Megrendelő számára, hogy a tagok hisznek a folyamatos fejlesztésekben, modern, innovatív megoldásokban, így Ön mindig a legújabb technikák, technológiák előnyeit élvezheti.

Amennyiben szeretne többet megtudni a Magyar Építői Progresszív Klaszterről, látogassa meg a szervezet honlapját: https://www.mepk.hu

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online