Blog

Elegáns öltözetben legyen kényelmes a parkolás

Annak ellenére, hogy egész Kairó a piramisok lábánál megnyíló Nagy Kairói Múzeum megnyitását várja novemberben, az egyiptomi főváros más kulturális rendezvényeknek is otthont ad. Ahova pedig sok ember látogat, ott hatékony parkolásirányító rendszerre van szükség.

Az egyszerű, gyors és kényelmes parkolás nagyon fontos, különösen akkor, ha az ember operába érkezik, elegáns ruhát öltve a különleges estére. A kairói operaház az egyiptomi főváros fő előadóművészeti helyszíne. Egyiptom legjobb zenei együtteseinek ad otthont, és Kairó belvárosának közelében található. Amikor több száz vendég érkezik egy időben egy előadásra, a hatékony parkolás kritikus kérdéssé válik.

A Kairói Operaház épületüzemeltetésével megbízott cég alapos kutatás, adatgyűjtés, referenciák megtekintése után döntött úgy, hogy a Parksol parkolás menedzsmentet választják.
A projekt megvalósítása során a parkolás zökkenőmentessége volt a legfontosabb, ezért a komplexum 359 parkolóhelyén belül távjelzéssel ellátott ultrahangos online parkolásirányító rendszert telepítettek.

De a feladat ezzel még nem ért véget. A parkoló bővítés következő lépcsőjében kültéri parkolási megoldásokat szükséges telepíteni Parksol mágneses parkoló érzékelőkkel 413 parkolóhelyen, az operaház közelében.

A Parksol mágneses érzékelőket az útburkolat felületére történő szerelésre tervezték, hogy érzékeljék a szabadtéri parkolóhely foglaltságát. Amikor egy autó az érzékelő fölött parkol, az érzékelő reagál a Föld mágneses mezejének változásaira, és valós időben információt küld a Parksol rendszerbe a foglalt parkolóhelyekről. A szabad parkolóhelyek száma LED típusú képernyőkön jelenik meg az érkező járművezetők számára.

Amennyiben Önt is érdekli a Parksol hatékony parkolási rendszere, keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken.

Kreutzer András

üzletfejlesztési menedzser

Mobil: +36 30 233 1030 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online