Blog

Parksol járműszámlálási megoldások

Amennyiben olyan épületet üzemeltet, melyhez parkolóház is tartozik, akkor Ön pontosan tudja, milyen fontos az érkező és távozó járművek számlálása. Ma blog bejegyzésünkben a Parksol számlálási megoldásait mutatjuk be.

Miért is fontos a járműszámlálás?

A hatékony járműszámlálás az egyik legjobb módja annak, hogy kiaknázza a parkolóban rejlő lehetőségeket, maximalizálja bevételeit. A csökkentett üzemeltetési költségek és a hatékony adatelemzés szintén két kulcsa a hatékony erőforrás-ellenőrzésnek és a bevételek növelésének.

A Parksol Car Counting Systems teljes körű megoldást kínál a leghatékonyabb, valós idejű autószámláláshoz, adatelemzéshez és adattároláshoz.

A professzionális parkolás menedzsment rendszer rendszámtáblával vagy akár anélkül követi ügyfelei autóinak minden mozgását, hogy lássa viselkedésüket, ami rendkívül fontos a parkolási irányítás további fejlesztéséhez.

Hogyan működik

A Parksol járműszámláló rendszerek többféle megoldást kínálnak, hogy segítsenek parkolóját a leghatékonyabb módon használni, többek között:

Az induktív hurok egy rejtett érzékelő, amely valós időben továbbítja a parkolási információkat. 

Az induktív hurok alapvetően egy vezetékszakasz, amely zárt hurokban van elhelyezve az út vagy a járda alatt.

HOGYAN MŰKÖDIK

Az induktív hurok úgy működik, mint egy fémdetektor, mivel az elektromágneses mező változását méri, amikor fémtárgyak haladnak át fölötte. Amint egy jármű áthalad az érzékelőn, annak mágneses mezeje megváltozik, így a készülék érzékeli az áthaladó járművet.

MÁSIK LEHETŐSÉG

A kamerás számláló rendszer nagyszerű megoldás a parkolóba érkező és onnan távozó autók számlálására.

A megoldásnak két változata van:

- LPR (rendszámfelismerés) nélkül

A Parksol csapata valós idejű videostream-elemzéshez és autószámláló alkalmazásokhoz tervezett egy videószámláló vezérlőt.

Ez egy 100%-ban automatizált rendszer, amely már korábban kiépített kamerarendszerekbe is integrálható, és a konfigurációtól függően akár 4 be- és kilépő sort is képes felügyelni. Tökéletes megoldás a statisztikai adatgyűjtéshez.

 - LPR (rendszámtábla-felismerés) segítségével.

A fenti megoldással ellentétben ez a technológia felismeri a rendszámtáblákat a világ szinte bármely országából, ami segít a parkolási adminisztrációnak az érdemi adatgyűjtésben és fehér/fekete listák létrehozásában azokról az ügyfelekről, akiknek be lehet vagy nem szabad behajtaniuk a parkolóba.

A parkolóhely-foglaláshoz is nagyon hatékony, így egy fontos személy egy bizonyos rendszámra és egy bizonyos időtartamra helyet foglalhat.

Az Ön számára ideális megoldás nagyban függ a parkolóház kialakításától, a parkolóhelyek elrendezésétől, a készültségi foktól, vagy az épületgépészeti állapottól.

Bármelyik megoldás is nyerte el a tetszését, vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot, hogy közösen gondolkozva kialakítsuk az Ön személyre szabott Parksol parkolási megoldását.

Kreutzer András

üzletfejlesztési menedzser

+36 30 233 10 30

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online